Autoritatile italiene au descoperit, luni dimineata, un cetatean roman, in varsta de 56 de ani, care a decedat dupa ce si-a petrecut noaptea in propria masina din cauza seismului din centrul Italiei. Incidentul a avut loc in apropiere de localitatea Accumoli, aproape distrusa de cutremurul de la finele lunii august, informeaza Corriere della Sera.

Barbatul a decedat in jurul orei locale 6.40 (7.40 ora Romaniei), scrie News.ro.

Autoritatile nu au stabilit cauza mortii, insa au mentionat ca temperaturile din timpul noptii au fost scazute si exista posibilitatea ca romanul a decedat din cauza unui stop cardiac.

Cetateanul roman lucra la o ferma, iar acesta s-a oprit in localitatea italiana pentru a dormi in masina alaturi de fratele sau.

Autoritatile au lansat o ancheta pentru a determina cauzele exacte ale decesului.

Primarul Sergio Pirozzi le-a cerut locuitorilor sa doarma in adaposturile speciale, iar zeci de autobuze au circulat intre satele lovite de cutremur si hotelurile din San Benedetto del Troto.

Cutremurul de duminica dimineata - cu o magnitudine 6,6 -, a avut loc intr-o regiune muntoasa din centrul peninsulei, la frontiera dintre regiunile Marche si Umbria.

Nicio persoana nu a fost ucisa sau ranita grav, probabil pentru ca dupa cele doua seisme puternice de saptamana trecuta multi oameni si-au parasit locuintele. Insa, aproximativ 20 de persoane au fost ranite usor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.