Un barbat in varsta de 36 de ani a fost tinut captiv de parintii, intr-o camera, timp de 20 de ani. El a fost gasit din intamplare, de catre o echipa de politisti care efectuau un raid in orasul brazilian Guarulhos.

In timpul raidului privind traficul de droguri, politistii din Brazilia au descoperit, in camera unei case, un barbat subnutrit si care, la prima vedere, avea probleme psihice.

Omul, pe nume Armando Bezerra de Andrade, a locuit in camera respectiva, mobilata doar cu un pat si cu un vas de toaleta, timp de 20 de ani. Barbatul a fost transportat de urgenta la spital, pentru a primit ingrijiri medicale, dar nu a vorbit cu nicio persoana de cand a fost gasit. Cel mai probabil, scrie presa din Brazilia, el nu poate sa vorbeasca.

Vecinii sustin ca nu l-au mai vazut pe Armando de cand era adolescent si ca era o persoana foarte violenta, care isi batea adesea mama vitrega. Dupa cateva zile de cand acest caz a fost facut public, tatal barbatului s-a prezentat la politie si a declarat ca fiul sau l-a rugat, in urma cu doua decenii, sa il inchida intr-o camera pentru a nu mai consuma droguri. Politia ancheteaza acum acest caz.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.