Americanii ar trebui sa voteze cu Donald Trump la alegerile prezidentiale de luna viitoare caci, in caz contrar, SUA risca sa fie nevoite sa faca fata unui razboi nuclear, potrivit declaratiilor unui aliat ultra-nationalist al liderului Vladimir Putin si fondator al Partidului Liberal Democrat, informeaza Reuters.

Vladimir Jirinovski, un parlamentar veteran flamboaiant cunoscut pentru retorica sa de foc, a declarat pentru Reuters intr-un interviu ca Trump a este singura persoana capabila sa reduca tensiunile periculoase intre Moscova si Washington, noteaza antena3.ro.

La polul opus, candidata democrata Hillary Clinton ar putea declansa al treilea razboi mondial, a declarat Jirinovski, care a primit un premiu de stat de top de la presedintele rus, dupa ce partidul sau pro-Kremlin a ocupat locul trei in alegerile parlamentare din Rusia luna trecuta.

"Americanii care voteaza pentru alegerea presedintelui pe 8 noiembrie trebuie sa realizeze ca voteaza pentru pacea de pe Pamant in cazul in care voteaza pentru Trump. Dar daca ei voteaza pentru Hillary va fi razboi. Va fi un film de scurt. Hiroshima si Nagasaki vor fi pretutindeni", avertizeaza acesta, citat de Daily Mail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.