Organizatorii Festivalului Glastonbury din Marea Britanie, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri muzicale din lume, au anuntat, luni, ca nu vor organiza o editie a acestui eveniment in 2018, informeaza contactmusic.com.

Anuntul a fost facut prin intermediul unui mesaj publicat, luni, pe site-ul oficial al Festivalului Glastonbury, in care organizatorii au anuntat punerea in vanzare, in luna octombrie, a biletelor pentru editia din 2017 a evenimentului.

”Putem sa confirmam faptul ca vom lua o pauza in 2018, pentru a oferi fermei, satului (Pilton din comitatul britanic Somerset) si echipei festivalului un an traditional de pauza”, au precizat organizatorii.

In acelasi mesaj, organizatorii au infirmat zvonurile referitoare la o schimbare a locului de desfasurare a festivalului: ”Nu exista niciun plan pentru a organiza festivalul intr-un alt loc in 2018”.

Biletele pentru editia din 2017 a evenimentului, comercializate la pretul de 238 de lire sterline (316 dolari), vor fi puse in vanzare pe 6 octombrie.

Organizatorii nu au anuntat numele artistilor care vor avea statutul de headliner la editia din 2017. In acest an, cei trei headlineri de la Glastonbury au fost Muse, Coldplay si Adele.

Infiintat de Michael Eavis, Festivalul de la Glastonbury este un eveniment care se desfasoara anual, timp de cinci zile, in regiunea South West, langa Pilton, Anglia, informeaza News.ro.

Glastonbury Festival a avut loc cu intreruperi din 1970 pana in 1981; dupa 1981, fost organizat in fiecare an.

David Bowie, The Who, The Kinks, T-Rex, Chemical Brothers, Massive Attack, Oasis, The Cure, Pulp, Radiohead, Robbie Williams, Blur, Manic Street Preachers, Pet Shop Boys, Rod Stewart, Franz Ferdinand, Paul McCartney, The Killers sunt doar cateva nume care au urcat pe scena de la Glastonbury.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.