Doi marocani “radicalizati” au fost expulzati vineri de Franta catre tara lor de origine, in urma “amenintarii grave” pe care o reprezentau pentru “ordinea publica”, a anuntat ministrul de Interne Bernard Cazeneuve citat de AFP, care precizeaza ca numarul total al expulzarilor pentru terorism de la inceputul anului 2016 a ajuns la 15.

„Tinand cont de amenintarea grava care plana asupra ordinii publice prin ramanerea acestor doi indivizi radicalizati pe teritoriul francez”, Cazeneuve “a decis sa lanseze la adresa lor o masura de expulzare, care a fost pusa in aplicare imediat”, se arata intr-un comunicat publicat de ministerul sau.

“Sase expulzari de acest tip au intervenit de la inceputul lunii august si 15 de la inceputul anului”, a adaugat Cazeneuve, reafirmand “hotararea de nestramutat al Guvernului de a lupta impotriva terorismului, prin toate mijloacele de drept”.

Franta, aflata in stare de alerta dupa atentatele din 13 noiembrie, de la Paris si din 14 iulie, de la Nisa, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.