Un nou seism cu magnitudinea de 4,7 grade a avut loc vineri dimineata, in total inregistrandu-se aproximativ 700 de replici, potrivit La Reppublica.

Institutului american de Geofizica USGS a anuntat ca in jurul orei locale 06.30 s-a produs o noua replica seismica, la 5 km nord de Amatrice.

Un alt seism cu magnitudinea de 4,3 grade a avut loc joi, provocand noi pierderi materiale in Amatrice. Fatada unei cladiri, care gazduia un centru temporar de primire pentru voluntarii care participa la operatiunile de salvare, s-a prabusit, scrie realitatea.net.

Salvatorii continua cautarile, in ciuda faptului ca pamantul continua sa se miste sub ei. "Vom continua cautarile pana cand toate persoanele care au fost in cladirile afectate vor fi gasite!", au declarat salvatorii.

Cel putin 250 de oameni, dintre care trei britanici, un spaniol, sase romani si alti straini si-ar fi pierdut viata in cutremurul devastator, alte 365 de persoane fiind ranite, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.