Autoritatile mexicane sustin ca unul dintre fiii lui ”El Chapo” se afla printre persoanele rapite intr-o statiune turistica.

Procurorul General al Jalisco, Eduardo Almaguer, a anuntat marti seara ca unul dintre fiii renumitului baron al drogurilor Joaquin ”El Chapo” Guzman se afla printre cei sase-sapte presupusi membri ai cartelului Sinaloa, care au fost rapiti la inceputul saptamanii de catre atacatori inarmati intr-un restaurant din populara statiune turistica mexicana Puerto Vallarta, scrie agentia Reuters, citata de News.ro.

Almaguer a precizat ca printre persoanele rapite s-ar putea sa fie Afredo Guzman, desi initial procurorul il mentionase pe Ivan Guzman.

Opt atacatori inarmati au intrat luni dimineata intr-un restaurant plin cu turisti si au rapit sase-sapte presupusi membri ai renumitului cartel de droguri Sinaloa.

De asemenea, Almaguer a precizat ca presupusii membri ai cartelului erau in prezenta a noua femei, care nu au fost vizate de catre atacatorii inarmati.

Puerta Vallarta este una dintre cele mai populare statiuni turistice mexicane, fiind situata in statul Jalisco. De asemenea, teritoriul este controlat de cartelul Noua Generatie Jalisco, care a devenit una dintre cele mai puternice organizatii de crima organizata in ultimii ani, implicata in traficul de droguri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.