Regina Ana va fi inmormantata sambata, la Curtea de Arges

Membri ai familiilor Imperiale ale Rusiei, Austriei si Germaniei, ai famillor regale ale Olandei, Belgiei, de Luxemburg, de Baden, de Württemberg si de Bourbon-Parma, precum si ai familiilor Princiare de Ligne, de Hohenberg si de Schaumburg-Lippe si-au anuntat participarea la funeraliile Reginei Ana. Deocamdata nu exista un anunt legat de prezenta in Romania a Reginei Sofia a Spaniei, pe care presa spaniola o dadea ca certa, si nici cu privire la familia regala britanica.

Conform Casei Regale, vor lua parte la funeralii: Alteta Sa Regala Principele Lorenz al Belgiei, Alteta Sa Imperiala si Regala Principesa Maria Astrid de Luxemburg, Arhiducesa a Austriei, Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Cristian al Austriei, Alteta Sa Regala Maximilian, Mare Duce de Baden, Alteta Sa Imperiala si Regala Principele Georg Friedrich al Prusiei, Alteta Sa Imperiala Marea Ducesa Maria a Rusiei, Alteta Sa Regala Principele Carlos de Bourbon, Duce de Parma, care va reprezenta si Familia Regala a Olandei.

De asemenea, sunt asteptati in Romania Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Martin al Austriei, Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Dominic al Austriei, Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei si sotul sau, Baronul Hans von Holzhausen, Alteta Sa Regala Principele Eberhard de Württemberg, Alteta Sa Serenisima Principesa Anne de Ligne, Alteta Sa Serenisima Anita de Hohenberg, Contele Andreas de Bardeau, Alteta Sa Serenisima Principesa Eleonore de Schaumburg-Lippe, Alteta Sa Serenisima Tatiana Radzvill, doamna Fruchaud, Dr. John Fruchaud, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.