Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Rio a deschis o ancheta dupa un incident violent, petrecut marti noapte, in care au fost sparte geamurile un autobuz care transporta jurnalisti si voluntari intre locurile de desfasurare a competitiilor din cadrul Olimpiadei.

Mario Andrade, purtatorul de cuvant al oranizatorilor a declarat pentru The Guardian ca trei jurnalisti au suferit leziuni minore, iar cauza ramane necunoscuta, transmite HotNews.

"Noi nu stim inca daca au fost pietre sau gloante. Politia investigheaza ", a spus Andrade. Unii reporteri aflati in autobuzul care mergea de la un meci de baschet spre Parcul Olimpic, au spus au auzit doua focuri de arma.

Sheryl "Lee" Michaelson, un pensionar din Fortele aeriene americane care lucrează pentru o publicație de sport a declarat pentru Reuters că a auzit focuri de arme. "S-a tras asupra noastra. Adică am putut auzi focuri de arma ", a spus Michaelson citat de Washington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.