Un cartier din orasul belgian Liege a fost evacuat, dupa ce un barbat inarmat cu o maceta a fost vazut in zona, au anuntat autoritatile, precizand ca suspectul, de origine turca, a fost retinut, relateaza Russia Today.

Politia din Liege a fost sunata duminica dimineata, in jurul orei locale 6.30 (7.20 ora Romaniei), pentru a fi alertata ca un barbat inarmat cu o maceta se afla pe o strada din cartierul Carre.

Zona a fost inchisa imediat de politie, iar un barbat in varsta de circa 20 de ani, de origine turca, a fost arestat. Potrivit primelor informatii, acesta nu planifica un atac.

Autoritatile au anuntat ca suspectul nu are cazier. Portalul SudInfo scrie, insa, ca este posibil ca acesta sa fi oferit un nume fals Politiei.

Incidentul a avut loc la o zi dupa ce doua politiste au fost ranite de un barbat inarmat cu o maceta in orasul belgian Charleroi.

Autorul atacului, care a striga “Allah Akhbar", a fost ucis de un al treilea politist afla la fata locului, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.