Un glont a trecut prin peretele de plastic al cortului care adaposteste un centru de presa de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fara a provoca victime, a transmis Reuters.

Agentii de securitate investigau incidentul, a declarat agentiei directoarea centrului, Anja Krabbe. Aceasta a precizat ca nu se afla in cort cand s-a produs incidentul, dar ziaristii au auzit glontul trecand prin cort.

Centrul de presa pentru concursurile de echitatie de la Deodoro se afla in apropierea unei baze militare, precizeaza Xinhua, care citeaza si detalii din relatari de presa neprecizate. Potrivit acestora, glontul a trecut prin acoperis si printr-un perete, apoi a aterizat pe podea, aproape de o atasata de presa din Noua Zeelanda, Diana Dobson, care a fost "vizibil socata". Managerul pentru comunicatii al delegatiei neozeelandeze, Ashley Abbot, a declarat ca au fost informati concurentii tarii sale in probele de echitatie.

Reuters adauga ca revista Horse & Hound, specializata in echitatie, a postat pe Internet o fotografie a glontului, despre care AFP afirma ca era de calibru mic, transmite Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.