Presedintele Barack Obama, a sustinut un discurs, in cadrul Conventiei Democrate din Philadeplhia, in favoarea candidatei desemnata oficial de Partidul Democrat in cursa pentru Casa Alba, Hilarry Clinton, criticandu-l pe candidatul republican Donald Trump, informeaza BBC.

Presedintele Statelor Unite a felicitat-o pe Hillary Clinton la Conventia Democrata din Philadelphia, specificand ca este persoana cea mai calificata pentru a castiga alegerile prezidentiale.


Obama le-a vorbit alegatorilor despre alegerea intre speranta si teama cu care se confrunta, crticandu-l astfel pe Donald Trump. "Tara noastra deja nu se simte 'prea confortabil', avand in vedere milioanele de oameni minunati care traiesc in saracie, violenta si disperare", a scrie Obama pe Twitter.

Donald Trump a fost criticat si de vicepresedintele Joe Biden, care afirma ca republicanul "sustine tortura", "intoleranta religioasa" si ca "tradeaza valorile" statului, scrie zf.ro. "Nu are habar de ce anume face America o tara nemaipomenita. Nu are nici cea mai mica idee", a adaugat Biden.

Obama a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Hillary Clinton, caracterizand-o ca "un lider cu planuri concrete de a elimina barierele (...) si de a largi cercul de oportunitati pentru fiecare american".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.