Autoritatile americane au anuntat ca un atac armat este in desfasurare intr-un club de noapte din localitatea Fort Myers, Florida. Cel putin doua persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 17 persoane au fost ranite de atacatorul din Club Blu, scrie NBC.

Incidentul a avut loc in jurul orei locale 00.30 (7.30 ora Romaniei), dupa ce un atacator inarmat a deschis focul in Club Blu din Fort Myers, o localitate situata in apropiere de coasta statului Florida, la aproape 350 de kilometri de Orlando, scrie NEWS.ro.

Potrivit The Mirror, atacul armat a inceput in Club Blu, in timpul unei petreceri pentru adolescenti. In atac au fost prinsi adolescenti cu varste de chiar 13 ani.

”Mai multe victimeau rani provocate de focuri de arma. Trei persoane au fost retinute pentru audieri, iar zona este una sigura”, a anuntat un reprezentant al politiei locale.

Strazile din apropierea clubului de noapte raman inchise.

Toate persoanele ranite au fost transportate la spital si primesc ingrijiri medicale. O parte dintre victime au rani minore, in vreme ce mai multi adolescenti sunt in stare critica.

Anchetatorii incearca sa stabileasca motivele din spatele atacului.

Martorii au vorbit despre un atacator intr-un SUV, care s-a indepartat din parcarea clubului tragand focuri de arma.

Exista informatii potrivit carora focuri de arma au fost trase in alte doua intersectii din apropierea clubului de noapte, insa nu se stie daca aceste focuri au legatura cu atacul armat.

Printre persoanele decedate s-ar numara inclusiv un adolescent in varsta de 14 ani.

Politistii nu au confirmat daca exista mai multi atacatori inarmati sau daca acestia sunt inca in libertate.

Potrivit autoritatile americane, citate de NBC, cel putin doua persoane si-au pierdut viata, in vreme ce alte 17 persoane au fost ranite.

Intre timp, un suspect a fost retinut de catre autoritatile americane.

Primele informatii indicau o singura persoana decedata.

Fort Myers, dupa Orlando

Atacul armat din Fort Myers are loc la mai bine de o luna de la cel mai sangeros atac armat din istoria SUA, soldat cu moartea a 49 de persoane si ranirea altor 53. La 12 iunie, Omar Mateen a deschis focul in clubul Pulse din Orlando, la aproape 350 de kilometri de Fort Myers. Atacatorul a fost etichetat drept un extremist islamist radicalizat pe internet, care nu a luat legatura cu vreo grupare terorista.
Citeste si:
Incidentul din Polonia, luat în derâdere de propaganda rusă. „Țara...
Incidentul din Polonia, luat...

Clubul Pulse era un loc renumit in randul comunitatii LGBT din Orlando.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.