Initial aceasta renuntase la dreptul de a prezida Conventia Democratilor, insa dezvaluirile Wikileaks au pus prea multa presiune pentru a continua in fruntea Partidului Democrat.
"Cel mai bun mod pentru mine de a realiza aceste obiective este sa demisionez din functia de presedinte al partidului la sfarsitul conventiei", a scris ea intr-un comunicat, evocand campania electorala din urmatoarele luni si in timp ce site-ul Wikileaks a publicat vineri seara aproximativ 20.000 de mesaje interne ale partidului democrat dezvaluind o posibila tentativa de destabilizare a lui Bernie Sanders in alegerile primare pentru Casa Alba.

Debbie Wasserman Schultz ar trebui sa prezideze lucrarile Conventiei Nationale Democrate (DNC), bratul administrativ al partidului, dar a confirmat ca doar va deschide si inchide conventia. Ea va rosti de asemenea un discurs in fata a peste 4.700 de delegati democrati, transmite HotNews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.