Presedintele Recep Tayyip Erdogan ar fi primit informatii de la Moscova cu privire la iminenta producerii unei tentative de lovitura de stat militara, cu doar cateva ore inainte de declansare, potrivit unor surse diplomatice de la Ankara, citate de agentia iraniana Fars News Agency.
Agentia de stiri mentionata a specificat ca Serviciul National de Informatii din Turcia a primit avertizari legate de organizarea unui puci de la serviciile secrete ruse, scrie zf.ro.

"Diplomatii nu erau siguri in ceea ce priveste statia rusa care a interceptat transmisiunile, dar au spus ca unitatea de informatii a armatei ruse dislocata la Khmeimim, in provincia Lattakia din nordul Siriei, potrivit relatarilor, ar fi echipata cu un sistem electronic si de interceptare a convorbirilor capabil sa adune informatii extrem de sensibile," scrie TASS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.