O mama si cele trei fiice ale ei au fost ranite cu cutitul, marti dimineata, de catre vecinul lor de resedinta de vacanta, la Garde-Colombe (Hautes-Alpes), a declarat primarul acestei comune Edmond Francou pentru Reuters.

Potrivit unor marturii culese de Jandarmerie, agresorul s-a apropiat de victime, instalate in apartamentul vecin, in tinute pe care le considera prea lejere.

"Exista oameni care vorbesc despre aceasta explicatie pentru acest gest, dar, pentru moment, nu trebuie sa amestecam lucrurile", a indemnat Edmond Francou.

"Motivul acestei agresiuni este inca neclar", a subliniat el.

Agresorul, un barbat in varsta de 37 de ani, care a reusit sa fuga, a fost retinut ulterior de jandarmi si plasat in arest preventiv.

Una dintre victime, in varsta de 8 ani, a fost transportata cu un elicopter la un spital in Grenoble.

Fata avea un plaman perforat, potrivit lui Francou.

Mama si celalte fiice ale ei, mai mari, care au fost ranite mai putin grav, au fost transportate la un spital in Gap.

Viceprimarul din Laragne-Monteglin (Hautes-Alpes), Jean-Marc Duprat, a declarat ca fetele au varsta de 8, 12 si 14 ani, si se aflau in vacanta in statiunea alpina vecina, potrivit The Associated Press, citata de NEWS.ro.

Atacatorul, care nu le cunostea, a fost deranjat ca purtau pantaloni scurti si tricouri, a adaugat viceprimarul.

Laragne-Monteglin se afla la 180 de kilometri de Nisa, unde un tunisian a ucis 84 de persoane de Ziua Bastiliei, pe 14 iulie, cand a intrat cu un camion frigorific in multime, dupa un foc de artificii cu ocaziua Zilei Nationale a Frantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.