MAE transmite ca situatia unei familii cu un copil minor, care s-ar fi aflat joi in timpul atacului in zona Nisa, nu este clara, ei nefiind localizati, existand informatia cu privire la un copil care se afla internat intr-un spital pediatric din Nisa, care ar putea fi cel cautat de autoritati.

"Din sesizarile primite de la familii, trei persoane de cetatenie romana (sot, sotie si un minor) care se aflau in zona Nisa la momentul producerii atacului nu au fost inca localizate", informeaza MAE.

Intr-un spital din Nisa a fost identificat un minor care ar putea fi copilul familiei de cetatenie romana, spune MAE.

"Printre minorii raniti a caror identitate nu a fost inca stabilita, care se afla internati intr-un spital pediatric din Nisa, se afla si un minor care ar putea fi minorul roman cautat", precizeaza MAE.

Autoritatile romane, prin Ambasada Romaniei la Paris si a Consulatului General al Romaniei la Marsilia, depun eforturi pentru identificarea acestora. In cadrul demersurilor de cautare, se mentine legatura cu Interpolul. MAE transmite si ca echipa consulara s-a deplasat la Marsilia, unde se fac verificari.

"Precizam ca pe listele oficiale de persoane decedate sau ranite nu figureaza pana la acest moment persoane de cetatenie romana in afara celor doua persoane ranite, mentionate in comunicatele anterioare. Operatiunile de identificare a tuturor victimelor de catre autoritatile franceze continua", mai transmite MAE, potrivit NEWS.ro.

Pe pagina de Facebook SOS Nisa au fost postate, inca de joi, imagini cu persoane care inca sunt disparute, in urma atentatului.

Printre aceste mesaje apare si unul legat de ”o familie de romani care traiesc in Austria, si care nu au maid at nicio veste prietenilor.

Cei care au postat anuntul cer sa fie contactati, daca cineva are informatii despre cei doi.

La comentarii, cateva persoane din Romania au publica mesaje in care spun ca la spitalul Lenval a fost gasit copilul celor doi romani, insa nu se stie inca nimic despre cei doi parinti.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Informatia de pe SOS Nisa a fost preluata si de publicatia Daily Mail Online, care vorbeste despre copii disparuti si despre altii aflati in spitale, si care nu sunt cautati de nimeni.

Pana in acest moment, existau informatii cu privire la doi cetateni romani care au fost raniti in urma atacului comis la Nisa, sot si sotie, din Buzau. Sotul a fost externat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.