Singura cale pentru Turcia este intoarcerea la ordinea constitutionala si la statul de drept, a scris sambata dimineata, pe pagina sa de Facebook, premierul Dacian Ciolos.
"In aceasta dimineata, la reuniunea informala a sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana prezenti la Summitulul ASEM, am sustinut impreuna cu ceilalti lideri europeni, condamnarea tuturor tuturor actiunilor de violenta si agresiune asupra institutiilor statului democratic alese. Turcia este un partener cheie pentru Romania si pentru Uniunea Europeana", a scris Dacian Ciolos.

Primul ministru adauga ca "MAE m-a asigurat ca celula de criza constituita azi noapte din dispozitia ministrului este deplin functionala si este in legatura cu cetatenii romani care au nevoie de asistenta. Totodata, ambasada si consulatele Romaniei in Turcia sunt in alerta si pregatite sa-i ajute pe toti cetatenii romani care au nevoie de sprijin", relateaza Hotnews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.