Noul ministru britanic de externe, Boris Johnson, s-a declarat vineri socat si intristat de atacul comis joi noapte de un franco-tunisian la Nisa, si a deplans pierderea teribila de vieti, relateaza Reuters.

Conform unui bilant al atentatului, dat publicitatii vineri dimineata de Ministerul de Interne francez, cel putin 84 de persoane si-au pierdut viata in acest atentat, 18 sunt grav ranite, iar in jur de 50 de persoane au rani usoare.

Atacul a fost comis de un franco-tunision, care a intrat cu un camion in mare viteza in multimea adunata pe esplanada Promenade des Anglais din Nisa pentru a asista la focurile de artificii de Ziua Nationala a Frantei, transmite Agerpres.

"Sunt socat si intristat de evenimentele ingrozitoare de la Nisa si de pierderea teribila de vieti omenesti", a scris Boris Johnson intr-o postare pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.