Autoritatile franceze sustin ca au descoperit identitatea adevaratului lider al atacurilor militantilor islamisti de la 13 noiembrie 2015 asupra Parisului, Abdelhamid Abaaoud fiin declarat doar unul dintre coordonatori, relateaza Reuters.

Documente oficiale publicate recent citeaza marturia lui Bernard Bajolet, comandantul Directiei Generale a Securitatii Externe a Frantei, in cazul unei anchete efectuate cu usile inchise asupra activitatilor teroriste din Franta.

Bajolet nu a dezvaluit insa identitatea persoanei suspecte, si nici daca aceasta mai este in viata sau nu, scrie mediafax.

"Este adevarat ca Abaaoud a fost coordonatorul atacurilor, dar nu a fost liderul gruparii. Stim cine este liderul, dar voi fi discret in aceasta privinta. Stim organigrama. Am facut progrese in privinta acestei chestiuni, cunoastem deci identitatea liderului," a declarat Bajolet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.