Gruparea Stat Islamic a avertizat in legatura cu atacuri repetate in Bangladesh si in imprejurimi pana cand legea islamica Sharia va fi instituita, informeaza Reuters.

Gruparea terorista Stat Islamic a anuntut intr-o inregistrare video ca uciderea de saptamana trecuta a 20 de persoane in Dhaka a reprezentat doar o mica parte din ceea ce urmeaza, scrie mediafax.

"Ceea ce ati vazut in Bangladesh...a fost doar o mica parte. Acest lucru se va repeta, se va repeta si se va repeta pana cand voi pierdeti si noi castigam iar legea Sharia va fi instituta in intreaga lume", a declarat in inregistrarea video un militant din Bangladesh identificat cu numele de Abu Issa al-Bengali.

"Vreau sa spun conducatorilor din Bangladesh ca jihadul pe care il vedem astazi nu este acelasi pe care il stiam din trecut", a specificat teroristul de pe o strada aglomerata din capitalul grupului militant de facto al Raqqa, in Siria.

"Jihadul de astazi este un jihad sub umbra Califatului", potrivit acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.