Bernard Vaussion, un chef pensionar care a gatit pentru presedintii Frantei pentru aproximativ 40 de ani, a revelat obiceiurile alimentare ale celor mai importanti lideri politici, relateaza one.ro.

Potrivit declaratiilor lui Vaussion, Francois Mitterrand prefera fructele de mare, in timp ce Jacques Chirac - melcii si varza murata, iar Nicolas Srakozy- ciocolata si pestele, scrie descopera.ro.

Liderul rus Vladimir Putin are o slabiciune pentru inghetata de fistic, iar mancarea preferata a presedintelui american Barack Obama este sandviciul, pe care il consuma la fiecare masa de pranz. De asemenea, potrivit declaratiilor sale, prefera broccoli.

Cancelarul german Angela Merkel obisnuieste sa gateasca, preferand supa de cartofi, pastravul, shashlik (o frigaruie picanta), letcho (o tocana de legume ungureasca), dar si prajitura cu prune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.