La opt zile dupa moartea Christinei Grimmie, artistul Alejandro 'Jano' Fuentes, cunoscut ca finalist al celebrei emisiuni mexicane "The Voice", a murit sambata seara, dupa ce a fost impuscat in cap pe strada, in Chicago, informeaza Le Figaro.

O noua drama a lovit Statele Unite. Dupa uciderea Christinei Grimmie, un alt participant la "The Voice", Alejandro 'Jano' Fuentes, a fost impuscat in Chicago.

A fost deschisa o ancheta pentru prinderea celui care a tras focurile de arma. Potrivit martorilor, cantaretul de 45 de ani, care isi sarbatoarea ziua de nastere chiar in acea seara, tocmai se urcase in masina cu cativa prieteni, cand un barbat cu pistol s-a apropiat de ei.

Individul i-ar fi cerut lui Alejandro 'Jano' Fuentes sa coboare din masina inainte de a trage trei gloante in capul cantaretului. Dupa atac, imediat, fostul concurent de la "The Voice a fost transportat la spitalul Mount Sinaï din oras, insa nu a supravietuit ranilor.

Potrivit canalului de televiziune WGN, politia ar avea un suspect, un posibil hot de masini.

Christina Grimmie, artista in varsta de 22 de ani, fosta concurenta a emisiunii muzicale "The Voice", a murit la spital, dupa ce a fost impuscata in timp ce oferea autografe, in urma unui concert pe care l-a sustinut in orasul Orlando, relateaza news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.