Atacatorul, condamnat in anul 2013 pentru apartenenta la o filiera terorista, a injunghiat mortal un ofiter de politie, dar si pe sotia sa in fata casei, din suburbia Manganvill, unde au fost luati ostatici alaturi de fiul lor.

VIctima in varsta de 42 de ani era comandantul politiei din Mureaux a ajuns acasa, luni seara, in jurul orei locale 20.30 si purta haine de civil in momentul in care a fost injunghiat mortal. Jean-Baptiste Salvaing a suferit noua rani la stomac, scrie dailymail.co.uk.

Atacatorul a intrat in casa, unde i-a tinut ostatici pe fiul in varsta de trei ani si partenera barbatului agresat, scrie theguardian.com.

Suspectul l-a lovit pe politist inainte de a intra in casa, dupa care s-a baricadat in casa acestuia, sustine purtatorul de cuvant al Ministerului francez de Interne.

Atunci cand un echipaj ala politiei a ajuns la fata locului, au descoperit corpul partenerei acestuia, angajata la Ministerul de Interne. Singurul supravietuitor a fost copilul cuplului, care a fost preluat de o echipa medicala, scrie mediafax.

Agresorul in varsta de 25 de ani a fost identificat ca Larossi Abballa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.