Mama uneia dintre victimele atacului din Orlando a facut publice o serie de mesaje trimise de fiul ei in noaptea de sambata spre duminica, in timp ce Omar Mateen deschisese focul in clubul gay Pulse, relateaza The Guardian.

Mina Justice dormea cand a primit primul mesaj de la fiul ei, un contabil in varsta de 30 de ani pe nume Eddie Justice, la ora 2:06: "mama, te iubesc" urmat de "se trage in club".

Femeia a incercat sa il sune, iar cand nu i-a raspuns, l-a intrebat daca e bine.

"Blocat in baie", a raspuns Eddie Justice. Dupa ce l-a intrebat in ce club, acesta a raspuns: "Pulse. Centru. Suna politia", continuand la 2:08: "O sa mor".

Femeia a contactat politia si a continuat sa vorbeasca cu fiul ei prin mesaje.

Jumatate de ora mai tarziu, Eddie Justice i-a scris din nou disperat mamei sale: "Vine. O sa mor".

Mina Justice l-a intrebat daca exista raniti: "Multi. Da", i-a scris inapoi.

Dupa mai multe mesaje trimise de Mina Justice si ramase fara raspuns, in care il intreba daca a ajuns politia la el, barbatul i-a scris: "Nu. Tot in baie. Ne-a prins. Trebuie sa vina (politia - n.red.) sa ne ia".

La 2:49, Mina Justice l-a informat pe fiul ei ca politistii sunt acolo si sa ii spuna cand ii vede.

"Grabiti-va. E in baie cu noi", a raspuns Eddie Justice.

"E in baie cu voi?", a continuat femeia.

"E teroarea", a scris la 2:50 barbatul. Un minut mai tarziu a venit si ultimul mesaj din partea lui: "Da".

"Numele lui inca nu a aparut inca si e infricosator. E... Am sentimentul asta. Presimt ca e rau", a declarat femeia, dupa ce a povestit ce s-a intamplat cu fiul ei.

Autoritatile americane au confirmat ca Eddie Justice a murit in primele ore ale diminetii de luni, relateaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.