O echipa de genisti se afla la locul atacului armat de la Orlando, unde mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat ce a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-un club de noapte, iar atacatorul s-ar afla inauntrul Pulse Club si ar fi luat ostatici, relateaza BBC News.

[Update]

Conform hotnews.ro, politia din Orlando a anuntat ca atacatorul este mort.

Cel putin 20 de persoane au murit, alte 42 fiind ranite, potrivit bbc.com.



Politia din Orlando a indemnat populatia sa nu se apropie de club.

Aproximativ 20 de focuri de arma s-ar fi auzit in club, potrivit unor surse.

Inregistrari video au fost postate pe retele de socializare in care zeci de vehicule apartinand serviciilor de urgenta se aflau la fata locului, iar persoane primeau ingrijiri pe strada.

Peste 100 de persoane participau la o seara cu tema latino in club, aflat in apropiere de bulevardul Orange and Kaley.

Persoane care s-au aflat in club afirma ca atacatorul a deschis focul la ora locala 2.00 (9.00, ora Romaniei).

Imediat dupa aceea clubul a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care indeamna ca "toata lumea sa iasa afara din Pulse si sa fuga".

"Oameni de pe ringul de dans si de la bar s-au aruncat la podea, iar unii dintre noi, care ne aflam langa bar si spre iesire, am reusit sa iesim pe usa din spate si sa fugim"
, a scris Ricardo Almodovar ulterior pe pagina de Facebook a clubului.

Alt barbat, Anthony Torres, a declarat ca a auzit oameni strigand ca alte persoane din club erau moarte.

Un reporter local de televiziune, Stewart Moore, afirma intr-un mesaj postat pe Twitter ca o sursa i-a spus ca peste 20 de persoane au fost impuscate.

El spune ca atacatorul se afla in continuare in club, ca a luat ostatici si ca existau temeri ca ar avea o bomba asupra sa.

Incidentul are loc intr-un oras care se resimte in urma impuscarii mortale, vineri, a cantaretei Christina Grimmie, in varsta de 22 de ani, dupa un concert pe care l-a sustinut la Orlando, scrie News.ro.

Ea a fost impuscata mortal de Kevin James Loibl, in varsta de 26 de ani, un tanar din oras, care apoi s-a sinucis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.