Unsprezece membri ai aceleiasi familii, inclusiv doi copii, au fost ucisi in statul mexican Puebla, atunci cand barbati inarmati au patruns in casa lor, au declarat autoritatile, citate de reuters.com.

Conform Parchetului general, barbatii au intrat in locuinta victimelor si au ucis cinci femei, patru barbati si doua fetite, dupa care au plecat pe jos, pentru a evita autoritatile.

Primarul orasului Coxcatlan a specificat ca momentan nu se stie daca executia s-a produs ca urmare a unor unor certuri familiale sau este opera unei bande de crima organizata, scrie mediafax.

Potrivit datelor oficiale, nivelul de violenta din statul mexican Puebla a crescut considerabil in ultimii ani. Rata crimelor din acest an ar putea fi cea mai ridicata din 2012, in conditiile in care s-au inregistrat 216 crime in primele patru luni ale anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.