Potrivit cotidianului The New York Times, candidatul Partidului Republican, Donald Trump pare sa-si fi schimbat atitudinea politica, adoptand un ton mai moderat, serios si sofisticat.

"Inteleg responsabilitatea pozitiei de candidat si nu va voi dezamagi niciodata. Va voi face mandri de Partidul Republican si de miscarea noastra politica", a declarat Trump.

Potrivit publicatiei The New York Times, "Donald Trump a facut de-a lungul timpului o serie de pasi gresiti si a lansat atacuri vicioase la adresa fostilor rivali sau a unor grupuri etnice sau religioase, starnindu-se temeri potrivit carora domnul Trump va spulbera sansele republicanilor de a obtine postul de presedinte al SUA si de a mentine majoritatea in Senat".

Din pacate, un fost sustinator al senatorului Marco Rubio in cursa prezidentiala, Dan Senor, este de parerea ca "discursul nu schimba prea multe", scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.