Inundatiile care afecteaza in ultimele zile vestul Europei au provocat, marti, haos si la Londra. Pe unele strazi curg rauri, trasnetele au incendiat case si copaci, iar unul dintre aeroporturile care deservesc capitala Marii Britanii a ramas fara curent.


Trei oameni au ramas blocati in masinile lor, luate de ape, in sudul Londrei. Pompierii au evacuat o persoana blocata in masina, in timp ce celelalte doua au reusit sa iasa singure, scrie BBC.

O strada din sudul Londrei a ajuns la doi metri sub apa.


Pompierii au mai fost solicitati si pentru stingerea unor incendii cauzate de trasnete. Au luat foc copaci, panouri publicitare, stalpi de telegraf, dar si case.

In doar o jumatate de ora, marti dupa-amiaza, brigada de pompieri a primit 100 de apeluri de urgenta, relateaza ziare.com.


La aeroportul Luton, aflat la aproximativ 54 de kilometri de capitala, a fost intrerupta alimentarea cu curent, fiind activat sistemul de rezerva. Angajatii au folosit laptopuri, iar controlul pasagerilor a durat mai mult, insa securitatea la frontiera nu a fost pusa in pericol, au aratat oficialii.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.