Un nou scandal ia amploare in Statele Unite ale Americii, unde cunoscuta televiziune CNN este acuzata de partizanat politic.

Prezentatorul "Young Turks", Cenk Uygur a atacat direct problema de care Bernie Sanders a tot vorbit in ultima vreme, relatand faptul ca mass-media ingroapa orice initiativa a acestuia si nu transmite nimic esential din planurile acestuia.

Cenk Uygur i-a acuzat pe cei de la CNN de malpraxis jurnalistic pentru ca, indiferent de stirile legate de spectrul politic acestia relateaza doar in favoarea lui Clinton.

,,Inainte de toata, ar fi bine sa luam la cunostinta lucrurile care sunt chiar adevarate. Superdelegatii (n.r- cei care pot decide cine e candidatul Democrat pentru Casa Alba, indiferent de numarul delegatilor stransi de un anume candidat) nu au votat inca si o vor face de-abia la Conventie. De fapt, daca ei nu vor fi la Conventie, atunci voturile lor nici macar nu vor fi numarate, lucru care nu e spus niciodata la televizor.", a spus prezentatorul Young Turks.

Acesta a mai criticat si atitudinea retelei mass-media pentru ca deja a pus superdelegatii in favoarea lui Clinton, cand e un lucru foarte cunoscut ca acestia tind sa isi schimbe votul.

,,Superdelegatii isi schimba tot timpul votul, cum l-au schimbat in 2008. Hillary Clinton a avut un avantaj de 100 de superdelegati in 2008, care a disparut complet la Conventie.", a mai precizat Uygur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.