Adolescenta Laura Bretan, in varsta de 13 ani, va concura direct in semifinala "America's Got Talent", dupa ce a impresionat juriul la debutul sezonului 11 al emisiunii de televiziune, care a avut loc marti seara.

Laura Bretan a publicat, miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, un extras din emisiunea difuzata de postul de televiziune NBC, cu mesajul: ”Va aduc o mare bucurie. Imi puteti viziona aparitia la «America's Got Talent» aici. Sper sa va placa!”.

”Am emotii, am vazut multi oameni foarte talentati aici”, a spus tanara pe scena "America's Got Talent", inainte de a canta aria ”Nessun Dorma”, compusa de Giacomo Puccini.

”Te-ai nascut cu asa un dar, incredibil”, a spus topmodelul Heidi Klum, unul dintre jurati, dupa incheierea momentului Laurei Bretan.

La randul sau, producatorul de televiziune Simon Cowell a marturisit ca, dupa emotiile afisate de Laura Bretan inaintea interpretarii ariei, nu credea ca ea poate vorbi. ”A fost ireal. Nu m-am gandit ca poti vorbi, dar sa canti asa... Nu am auzit asa ceva in toti anii in care am participat la acest show. A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevarat deosebit este faptul ca esti o persoana atat de draguta, de modesta, fara sa ai idee cat de incredibila esti”, a mai spus Simon Cowell.


Mel C, care a cantat in grupul Spice Girls, a fost cea care a apasat butonul auriu, prin care Laura Bretan a fost trimisa direct in semifinala concursului "America's Got Talent".

”Cred ca acest show iti va schimba cu adevarat viata, iar eu iti voi schimba viata acum”, a spus Mel C inainte de a apasa butonul.

Cel de-al patrulea membru al juriului, actorul Howie Mandel, a fost cel care a discutat cu Laura Bretan inainte ca ea sa cante, iar dupa prestatia adolescentei a exclamat: ”Incredibil!”.

In aprilie, Laura Bretan s-a calificat direct si in finala concursului ”Romanii au talent”, difuzat de Pro TV, etapa care va avea loc vineri seara, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.