O persoana a murit si alte trei au fost ranite, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un atac armat care a avut loc intr-o sala de concerte din New York, unde trebuia sa apara artistul hip-hop T.I., au declarat reprezentanti ai politiei, citati de Associated Press.

Incidentul a avut loc in jurul orei locale 22.15, miercuri noapte, la cel de-al treilea etaj al complexului Irving Plaza, New York.

Un barbat de 33 de ani a fost impuscat in stomac, fiind transferat de urgenta la un spital unde a murit la scurt timp. Un alt barbat de 34 de ani a fost impuscat in piept si se afla in stare critica.

Alte doua persoane - o femeie de 26 de ani si un barbat de 30 de ani - au impuscate la nivelul picioarelor, dar ranile lor nu le pun in pericol vietiile.

"Dintr-odata am auzit pe cineva spunand ca o persoana a fost impuscata", a declarat Elijah Rodriguez, unul dintre cei aflati in public, adaugand ca artistul T.I. trebuia sa-si inceapa concertul la 21.00 - 21.30 (fus orar local), dar nu a mai aparut pe scena.

Nicio persoana nu a fost arestata. Capacitatea salii in care s-a produs atacul armat este de 1.025 de persoane, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.