Echipa de campanie a lui Hillary Clinton, favorita sa fie candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din SUA, a respins afirmatiile hackerului roman care sustine ca a accesat mailurile fostului secretar de Stat american, catalogandu-le "declaratii ale unui infractor facute din celula".

"Nu exista niciun fundament sa credem afirmatiile facute de acest infractor din celula penitenciarului. In afara faptului ca nu ofera nicio dovada in sprijinul afirmatiilor, descrierile despre serverul secretarului Hillary Clinton sunt inexacte. Este de neinteles un lucru: daca ar fi avut intr-adevar acces la emailurile secretarului de Stat, de ce nu a facut public continutul, asa cum a procedat in cazul altor victime", a declarat un reprezentant al echipei de campanie a lui Hillary Clinton, informeaza MEDIAFAX.

Hackerul roman Marcel Lehel Lazar, care se autointituleaza "Guccifer", a declarat pentru Fox News ca a accesat "cu usurinta" mailurile fostului secretar de Stat Hillary Clinton.

Postul Fox News nu a putut verifica independent veridicitatea afirmatiilor hackerului roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.