Salah Abdeslam, suspectul-cheie al atentatelor care au avut loc in noiembrie la Paris si care s-au soldat cu moartea a 130 de persoane, a fost extradat in Franta din Belgia.

"Pot confirma ca a fost extradat", a spus un purtator de cuvant al procurorului federal din Belgia, citat de Reuters online. Salah Abdeslam, in varsta de 26 de ani, a fost arestat pe data de 18 martie la Bruxelles, dupa ce a fost urmarit timp de patru luni, informeaza MEDIAFAX.

Avocatul francez Frank Berton, ales de Abdeslam sa il reprezinte

Teroristul Salah Abdeslam a ales ca avocatul francez Frank Berton sa il apere in procesul privind atentatele comise la Paris din noaptea de 13 spre 14 noiembrie, relateaza publicatia Le Monde. Acesta va lucra in echipa cu avocatul belgian Sven Mary si cu un alt avocat francez.

Frank Berton si Sven Mary au discutat timp de peste doua ore pe 22 aprilie cu Salah Abdeslam, care se afla in prezent in inchisoarea din Beveren, asteptand sa fie transferat in Franta. Salah Abdeslam a fost arestat pe data de 18 martie la Bruxelles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.