Alianta Nord-Atlantica trateaza Rusia ca fiind o "amenintare" si construieste o "noua linie de confruntare" in zona Marii Negre, acuza Administratia de la Kremlin, in contextul in care NATO a trimis doua avioane F-22 Raptor, invizibile pe radar, la baza de la Mihail Kogalniceanu.

"Alianta Nord-Atlantica creeaza o noua linie de confruntare in zona Marii Negre, legitimand-o prin presupusa amenintare rusa", a transmis Misiunea permanenta a Rusiei la NATO.

"Rusia va lua toate masurile necesare pentru neutralizarea amenintarilor", a atras atentia reprezentanta rusa la NATO, precizeaza MEDIAFAX.

NATO trateaza Rusia ca fiind o "amenintare", desi Rusia vrea relatii bune cu toata lumea, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

"Daca este sa vorbim despre cine reprezinta o amenintare pentru cine, cred ca nu ar trebui sa uitam ce am auzit in ultimii ani din partea NATO: liderii Aliantei considera Rusia amenintare", a declarat Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al Kremlinului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.