Un barbat a impuscat mortal cinci persoane si s-a sinucis, intr-un incident armat produs in cursul noptii de vineri spre sambata in statul american Georgia, dupa un atac similar in Ohio, al carui bilant a ajuns la opt morti, informeaza site-ul agentiei AP.

Un barbat de 51 de ani a impuscat mortal cinci persoane, in comunitatea Appling, situata in statul american Georgia. Dupa comiterea crimelor, autorul s-a sinicis in garajul casei sale.

Autoritatile americane au stabilit ca autorul crimelor este Wayne Hawes. Individul a deschis focul in doua case situate in localitatea Appling, la circa 40 de kilometri vest de orasul Augusta, anunta MEDIAFAX.

Incidentele, produse vineri seara (sambata dimineata, ora Romaniei), intervin dupa un atac similar comis vineri dupa-amiaza in statul Ohio, soldat, potrivit celui mai recent bilant, cu opt morti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.