Inundatiile din orasul Houston si din regiune au provocat moartea a cel putin sapte persoane in urma unor ploi abundente.

Potrivit institutului de medicina legala din districtul Harris, cinci persoane au murit in aceasta regiune. Doua femei si trei barbati au fost gasiti morti in vehicule care se aflau pe strazi inundate luni si in noaptea de luni spre marti, potrivit unui comunicat al institutului. In districtul vecin Waller, un barbat a decedat duminica seara in conditii similare, au informat autoritatile, citate de Le Figaro online si preluate de MEDIAFAX.

Cotidianul local The Houston Chronicle a anuntat, de asemenea, decesul acestor sase persoane, facand referire si la un al saptelea deces in districtul Austin, la vest de Houston. Guvernatorul statului, Greg Abbott, a declarat luni ca inundatii au loc in noua dictricte, fapt ce permite deblocarea de fonduri suplimentare. Acesta a adaugat ca peste o mie de persoane au fost salvate.

O alerta de inundatii ramane in vigoare in sud-estul statului american Texas pana miercuri seara, a anuntat Agentia americana de observari oceanice si atmosferice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.