Trei atacatori kamikaze s-au detonat, luni dimineata, in regiunea Stavropol din sud-vestul Rusiei.

Trei atacatori kamikaze s-au detonat, luni dimineata, in regiunea Stavropol din sud-vestul Rusiei, anunta Reuters, citand agentia rusa de presa Interfax. Atacurile au avut loc intr-o localitate din regiunea Stavropol, in apropiere de Caucazul de Nord si ar fi vizat o sectie de politie din zona, transmite agentia rusa de presa Interfax, citand o sursa din politie.

Nimeni nu a fost ranit in exploziile de luni dimineata, cu exceptia atacatorilor care au decedat, potrivit agentiei ruse RIA. "Trei atacatori sinucigasi s-au detonat in apropierea statiei de politie din districtul Novoselitk din regiunea Stavropol", a declarat o sursa din politie citata de Interfax, potrivit publicatiei Express.

"Teroristii au murit; s-au auzit cinci explozii", a precizat aceeasi sursa, adaugand ca alti doi militanti au murit impuscati de politisti.MEDIAFAX.

Imagini de la locul deflagratiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.