Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic (SI) au ucis peste 170 de muncitori pe care i-au rapit de la o fabrica de ciment situata la est de capitala siriana Damasc.

Joi, surse oficiale siriene citate de presa publica au anuntat ca peste 300 civili sirieni au disparut, in urma unui atac al SI asupra fabricii de ciment Al Badia, situata la periferia orasului Demir, la aproximativ 50 de kilometri est de capitala Damasc, a informat Sputnik Arabic, citand mai multe surse, relateaza RT.

"Compania a informat oficialitatile ca peste 300 de muncitori si constructori au fost rapiti de gruparea militanta Stat Islamic", a declarat o sursa din cadrul armatei, pentru agentia de stat Sana, informeaza MEDIAFAX.

Aproximativ 250 de angajati ai unei frabrici de ciment din Siria sunt dati disparuti incepand cu ziua de luni, in urma unui atac ai retelei teroriste Stat Islamic la Dmeir, au mai afirmat, joi, mai multi locuitori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.