Doi romani acuzati ca transportau ilegal 13 imigranti extracomunitari, inclusiv sapte copii, au fost arestati in nordul Austriei, in apropierea frontierei cu Germania, informeaza postul public de televiziune austriac ORF si site-ul Nachrichten.at.

Un sofer roman in varsta de 43 de ani a fost oprit de politie, pentru un control de rutina, in nordul Austriei, in zona St. Martin im Mühlkreis, in apropierea frontierei cu Germania.

In autoutilitara condusa de roman au fost descoperiti sapte copii si sase adulti, toti de origine iraniana, fara vize de calatorie in Uniunea Europeana, precizeaza ORF.

Conform site-ului Nachrichten.at, imigrantii clandestini sunt irakieni.

Un alt roman, in varsta de 39 de ani, care se deplasa cu un alt vehicul pentru a distrage atentia autoritatilor austriece a fost arestat pentru complicitate la trafic de persoane, scrie MEDIAFAX.

Imigrantii clandestini, care cel mai probabil urmau sa fie dusi in Germania, au fost cazati temporar intr-un centru pentru azilanti din Austria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.