Un barbat a fost impuscat mortal de autoritatile americane, in timp ce acesta era neinarmat si plangea, rugandu-i pe ofiteri sa nu-i curme viata. 

Un barbat din Texas a fost impuscat pe nedrept de autoritati, insa acest lucru a fost descoperit doar dupa ce inregistrarile au fost facute publice. Presa locala a cerut inregistrarile, dar politia a spus initial ca au intalnit niste erori si nu le pot vedea nici ei. Dupa mai multa presiune din partea publicului, inregistrarea realizata de camerele pe care masinile de politie si ofiterii sunt obligati sa le aiba in dotare, s-a elucidat si misterul intamplarii. Din pacate, politia nu a vrut sa dea publicului si materialul inregistrat de camera video atasata in uniforma politistului.

Barbatul poate fi auzit pe inregistrare cum se ruga pentru viata lui, in timp ce se aseza in genunchi in fata politistilor. Agentul care l-a impuscat fatal a spus ca l-a vazut pe barbat ducandu-si mana dreapta la spate si a crezut ca se indreapta catre o arma de foc. Fara sa mai stea pe ganduri, l-a impuscat, curmandu-i viata.

,,Omul acela era in genunchi, cu siroaie de lacrimi in ochi, plangand in strada si-i cadea pantalonii de pe el. Cum naiba sa impusti in om care nu prezinta niciun pericol? Nici politia nu ne mai poate pastra in siguranta, la cat sunt de neglijenti. Ne omoara ei, nu musulmanii.", a declarat pentru azcentral.com un localnic.

Dupa mai multe analize interne, politia din Texas a decis ca ofiterul sa fie concediat si a fost condamnat pentru omucidere. Nu se stie inca daca va face si inchisoare pentru faptele sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.