Cele douazeci si opt de persoane care au murit in atacurile de la Bruxelles (dintr-un bilant anterior de 31 de morti, printre care se afla si cei trei atacatori-kamikaze) au fost oficial identificate.

Echipele au identificat 15 trupuri neinsufletite gasite pe aeroporrul Zaventem si 13 la statia de metrou Maelbeek. "Am recuperat 31 de trupuri de la locul crimei", a informat centrul de criza din Belgia. "Trei familii asteapta inca o identificare oficiala a apropiatilor lor", au informat autoritatile belgiene, citate de Le Figaro si preluate de MEDIAFAX.

Duminica, autoritatile belgiene au explicat ca in bilantul anterior de 31 de morti sunt inclusi si cei trei atacatori-kamikaze.

In total, saisprezeze dintre victimele identificate sunt de nationalitate belgiana iar celelalte douasprezece, de opt nationalitati diferite (germana, americana, britanica, chineza, franceza, italiana, olandeza si suedeza).

Ministerul Afacerilor Externe din Franta a anuntat vineri ca un francez si-a pierdut viata in atacul de la aeroport. Doua persoane, frate si sora, de nationalitate olandeza care locuiau in New York, Alexander si Sascha Pinczowski, se numara de asemenea printre victimele atenatatelor de la Bruxelles, potrivit familiei lor.

Decesul unui cuplu de americani care locuia in Belgia a fost de asemenea confirmat de catre apropiatii acestora si angajatii celor doi. Justin si Stephanie Shults o insoteau pe mama celei din urma la aeroport atunci cand au explodat bombele.

Un cetatean chinez identificat dupa numele de familie Deng a murit de asemenea, potrivit Ambasadei Chinei la Bruxelles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.