Spania va intari masurile de securitate pe aeroporturi ca reactie la atacurile de marti dimineata din Bruxelles, soldate cu cel putin 30 de morti, a anuntat, marti seara,

"O serie de masuri operationale al caror scop este sa intareasca securitatea din aeroporturi va fi adoptata. Din motive evidente, permiteti-mi sa nu va furnizez detalii suplimentare despre aceste masuri", a declaratministrul spaniol de Interne, Jorge Fernandez Diaz, citat de publicatia Le Figaro si preluat de MEDIAFAX.

Spania va mentine nivelul de alerta 4 din 5 la recomandarea unanima a expertilor spanioli in operatiuni antiteroriste, a adaugat ministrul spaniol de Interne. Niciun cetatean spaniol nu a murit in atacurile de marti dimineata din Bruxelles de la aeroportul Zaventem si statia de metrou Maalbeek, insa patru au suferit rani usoare, potrivit ministrului spaniol.

"Este o zi sumbra nu doar pentru Belgia, ci pentru intreaga Europa", a adaugat Diaz. Pe 11 martie 2004, zece bombe au explodat intr-un metrou din Madrid, atentat in care au murit 191 de persoane si alte 1.800 au fost ranite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.