Avionul Tarom care a aterizat azi dimineata in Amsterdam dupa ce a fost redirectionat de la Bruxelles, in urma exploziilor, a plecat gol din Amsterdam, lasandu-i in aeroport pe romanii care nu mai au acum cu ce sa se intoarca acasa.

Romanii care calatoreau astazi spre Bruxelles au fost redirectionati catre aeroportul din Amsterdam, in urma atacurilor teroriste din capitala belgiana. Acestia au fost lasati pe aeroport de aeronava cu care au venit, intrucat pilotii nu putea plati taxa de aeroport.

Au urmat cateva momente de confuzie pentru pasagerii abandonati in aeroport, intrucat nu au putut primi clarificari in timp util si nici nu au stiut pe cine sa contacteze exact.

Din fericire, situatia a avut un deznodamant fericit, intrucat TAROM a reusit sa trimita o aeronava dupa pasagerii care se aflau pe aeroportul din Amsterdam si acestia s-au imbarcat pentru a se intoarce in Romania, relateaza Evenimentul Zilei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.