Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat sambata ca ajutorarea rudelor persoanelor care au murit in urma prabusirii unui avion in sudul Rusiei constituie o prioritate, a declarat Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al Kremlinului.

"Seful statului a spus ca principalul lucru acum este sa se lucreze cu familiile si apropiatii celor care au murit", a declarat Peskov, citat de agentiile ruse. Comitetul rus de ancheta a anuntat sambata ca examineaza pista unei erori de pilotare sau unei defectiuni tehnice drept principalele cauze ale prabusirii avionului in sudul Rusiei, in urma careia au murit 62 de persoane, relateaza Reuters online, citat de MEDIAFAX.

"In prezent analizam doua ipoteze principale in legatura cu prabusirea avionului la Rostov-pe-Don, si anume o eroare de pilotare in contextul deteriorarii conditiilor meteorologice sau o eroare tehnica", a declarat pentru Interfax Oksana Kovrijnaia, o reprezentanta a Comitetului.

Pe de alta parte, autoritatile de la Dubai au anuntat nationalitatile victimelor, precizand ca este vorba despre 44 de rusi, opt ucraineni, doi indieni si un uzbek, relateaza AP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.