Un barbat a fost arestat, vineri, de politia germana dupa ce a incercat sa intre cu un pachet suspect in cladirea ambasadei Statelor Unite din Berlin, in care sustinea ca se afla o bomba.

In urma verificarilor efectuate de politie, in bagajul barbatului nu a fost gasita nicio bomba, fiind vorba despre o alarma falsa. Suspectul a fost identificat de politie drept un cetatean german in varsta de 23 de ani, dar ambasada SUA a precizat intr-un comunicat privitor la incidentul de vineri ca barbatul a prezentat un pasaport american personalului de securitate, declarand ca voia sa reinoiasca documentul, informeaza agentia de presa AP, citata de MEDIAFAX.

Apoi a lovit un paznic in momentul in care acesta i-a spus ca trebuie sa mearga in alta locatie pentru a solicita reinoirea pasaportului. Purtatorul de cuvant al politiei din Berlin, Jens Berger, a precizat ca barbatul nu a fost lasat sa intre in cladire in jurul orei locale 07.30 (08.30 - ora Romaniei) de personalul de securitate de la ambasada.

In timp ce era arestat, barbatul le-a spus politistilor ca in bagajul sau, aflat in fata intrarii cladirii, exista o bomba.

Berger a declarat ca "exista multe indicii ca barbatul are niste afectiuni psihologice".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.