Cel putin opt persoane au murit si alte 27 au fost ranite intr-un atac sinucigas comis luni la intrarea intr-un tribunal din nord-vestul Pakistanului.

Un responsabil din cadrul politiei a declarat pentru Reuters ca trei membri ai fortelor de ordine care lucrau acolo se numara printre persoanele ucise, iar alte 27 de persoane au fost ranite in explozie, scrie MEDIAFAX.

"Atacatorul sinucigas incerca sa intre in cladirea tribunalului din orasul Shabqadar si s-a detonat atunci cand politia l-a impiedicat", a spus Saeed Wazir, un alt responsabil din cadrul politiei.

"Armata si alte organisme responsabile de asigurarea respectarii legislatiei au ajuns la fata locului si au incercuit zona. Cei raniti sunt transportati la spitalele din apropiere", a mai spus un responsabil al politiei, aflat la fata locului in momentul in care a avut loc atacul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.