Doua femei neidentificate au deschis focul si au aruncat cu o grenada asupra unui autobuz al politiei turce, atunci cand acesta a ajuns, joi, la o sectie dintr-o suburbie a Istanbulului, atacul nefiind soldat cu victime.
Una dintre femei a aruncat o grenada, iar cealalta a deschis focul, in timp ce autobuzul politiei anti-revolta se apropia de sectia din districtul Bayrampasa din Istanbul. Politia a raspuns cu focuri de arma, ranind una dintre femei, inainte de a le urmari pe amandoua pana cand acestea au intrat intr-o cladire din apropiere, a informat postul de televiziune CNN Turk, citat de MEDIAFAX. Fortele speciale au fost trimise la fata locului, iar locuitorii au fost evacuati in vederea desfasurarii unei operatiuni.

Potrivi Hurriyet, un ofiter de politie a fost de asemenea ranit in confruntare. Ambii atacatori sunt in prezent blocati in cladire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.