Femeia care a decapitat un copil de patru ani si a adus craniul in fata unei statii de metrou din Moscova a explicat, miercuri, in fata unui tribunal, ca Allah i-a ordonat sa comita actul respectiv.

Gulchehra Bobokulova, in varsta de 38 de ani, din Uzbekistan, mama a trei fii, a fost angajata sa aiba grija de copilul de patru ani. Ea a declarat reporterilor in fata tribunalului, inainte de a fi judecata, ca a comis atacul la ordinul lui Allah.

De asemenea, femeia si-a acceptat vinovatia actului comis, cand i s-a pus aceasta intrebare. Dupa ce a decapitat copilul pentru care fusese angajata sa aiba grija, femeia, imbracata in haine specific islamice, a iesit, luni, pe strazile din Moscova. Ea a amenintat ca intentiona sa se arunce in aer, strigand "Mare este Allah", o sintagma utilizata de teroristii islamisti, informeaza MEDIAFAX.

Bobokulova a fost arestata la scurt timp de autoritati. Ea ar fi suferit de afectiuni mintale, potrivit oficialilor rusi. Un anchetator a precizat ca nicio alta persoana nu a mai fost implicata in crima de luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.