Rusia va continua raidurile aeriene impotriva "organizatiilor teroriste" din Siria si dupa intrarea in vigoare a armistitiului, programata sambata, anunta presedintele Vladimir Putin.
"In mod evident, bombardamentele impotriva grupurilor teroriste din Siria vor continua", a declarat Vladimir Putin, potrivit agentiei Associated Press, preluate de MEDIAFAX, in cursul unei intalniri cu membri ai conducerii Serviciului federal de Securitate (FSB). Armistitiul stabilit de Statele Unite si de Rusia ar urma sa intre in vigoare sambata in Siria, dar adversarii regimului Bashar al-Assad nu se asteapta ca armata siriana si Rusia sa il accepte. Damascul si Rusia ii catalogheaza pe rebelii sustinuti de occident drept "teroristi". Armistitiul oricum nu se va aplica organizatiilor fundamentaliste Stat Islamic si Frontul al-Nusra.

Acordul de incetare a focului in Siria va intra in vigoare pe 27 februarie la ora 0.00 (0.00, ora Romaniei), au anuntat Statele Unite si Rusia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.